MeetMe.

Making products talk. Merken en producten die tot de verbeelding spreken. Visuele zeggingskracht. Dát is mijn passie als allround ontwerper. Ik hou ervan om tot de essentie door te dringen en die zo sprekend mogelijk tot uitdrukking te brengen. Om steeds weer een visuele taal te ontwikkelen die volkomen uniek en onderscheidend is. Zo zorg ik ervoor dat je wordt gezien en gehoord, gezocht en begeerd.

Vertel me wat je merk of product zo bijzonder maakt en een onophoudelijke stroom beelden schiet door mijn hoofd. Al die visuele ideeën kanaliseren en vormgeven, daar word ik gelukkig van. Mijn usp? Ik ben niet gebonden aan één stijl of techniek, maar kan concepten vormgevingstechnisch heel breed neerzetten. Zodat je ook echt iets te kiezen hebt.

Met meer dan 15 jaar ervaring ben ik voor mijn klanten een one woman full-service designbureau. Met achter mij natuurlijk een netwerk van vaste partners. Van visuele concepten en packaging tot logo’s en complete huisstijlen, ik realiseer projecten graag van a tot z. Het liefst schuif ik zo vroeg mogelijk in het proces aan tafel. Als de vraag nog heel open is of een eerste strategisch design juist veel kan openbreken.

Laat je inspireren door de voorbeelden op deze site. Het is werk waar ik trots op ben. Nog liever kijk ik vooruit… laten we samen mooie dingen gaan maken!

Liesbeth Ronden

Niet allemaal te zien op deze site, maar toch het zeker het vermelden waard; ik heb onder meer gewerkt voor: De Zuivelmakers, Lebobokaas, De Banketgroep, Albert Heijn, Schuitema, Etos, Iglo, ABN AMRO Bank, Rabobank, Douwe Egberts, Friesche vlag, Mona, Mora, Philips, Histor, Praxis, Spontin, Koffie en Thee handel de Drie Mollen, Heineken en Just Nuts

MeetOther.

Liesbeth Ronden werkt nauw samen met andere ervaren en gedreven professionals, ieder met hun eigen kennis en expertise.  Zij deelt met hen kennis en netwerk en is zo in staat een breed dienstenpakket aan te bieden en u optimaal van dienst te zien. 
Zij werkt onder andere samen met:


Pien Baars en Joost Verbruggen hebben jarenlange ervaring met het vervaardigen van drukklare bestanden (werktekeningen) van verpakkingen denk hierbij aan lithografie, typografie, beeldbewerking en kennis van verschillende druktechnieken. Dit zijn enkele elementen waarmee we Liesbeth kunnen ondersteunen om van haar concepten een eindproduct te realiseren. Samen slaan wij een brug tussen creatie en realisatie.

Jacques Vos, copywriter die altijd klaar staat om concepten (die we regelmatig samen bedenken) van vlammende teksten te voorzien. 

Carrie Zwarts, grafisch ontwerper die enthousiast bijdraagt met een scherp oog voor zowel de grote lijn als het kleine detail. 

Ronald Meekel geeft als grafisch en interactief ontwerper ondersteuning op het grafische gebied. Wij hebben veel ervaring met huisstijlprojecten, brochures, jaarverslagen, folders en andere informatiedragers. Ook met interactieve ontwerpen voor websites, brochures, magazines en nieuwsbrieven online helpen we Liesbeth om haar basisontwerpen te vertalen.

Francis Saris ontwerpt interieurs voor winkels, kantoren en particulieren en industriële producten zoals meubels en objecten voor de openbare ruimte. Samen met Liesbeth maken we de mogelijkheden op designgebied compleet. 

Dianne Potters adviseert organisaties bij de strategieontwikkeling, vermarkting en communicatie van duurzaam en betekenisvol ondernemen.

Studio Hystrix, fotografen en beeldbewerkers waarmee de samenwerking altijd tot een beter resultaat leidt, en resulteert in uniek beeldmateriaal.